Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ανεβαίνοντας στις ... δημοτικές εκλογές. Είναι και οι εκλογές μια ανάβαση...


Στέφανος Σταμέλλος του Ελευθερίου
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λαμίας
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Υποψήφιος δήμαρχος: Παναγιώτης Στασινός

Γεννήθηκα στα Πετράλωνα Ευρυτανίας το 1954 και ζω στη Λαμία, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών(Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης), εργάστηκα στον ΟΤΕ από όπου συνταξιοδοτήθηκα.

Είχα κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα για αρκετά χρόνια στο χώρο της αριστεράς και σήμερα της πολιτικής οικολογίας - συμμετέχοντας ως υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής - καθώς και οικολογική δραστηριότητα σε τοπικούς φορείς και Κινήσεις  Πολιτών.

Την τετραετία 1991-1994 διετέλεσα
δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο της Λαμίας, όπου ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δήμου πρωτοστάτησα στην ίδρυση του Ομίλου Φίλων του Δάσους, μια δραστήρια περιβαλλοντική οργάνωση έως σήμερα, στην οποία ήμουνα πρόεδρος για εννιά χρόνια (1992-2001) και υπεύθυνος της 2μηνιαίας περιβαλλοντικής εφημερίδας «ΔΡΥΑΣ».

Συμμετέχω ανελλιπώς στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης της Λαμίας εκφράζοντας θέσεις και απόψεις ως ενεργός πολίτης και είμαι ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας(2010) Σήμερα είμαι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου.

Συμμετέχω, έχοντας αυξημένη προσωπική ευθύνη, στην περιφερειακή αυτοδιοικητική κίνηση «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΕΡΕΑΣ» http://oikologiki-sterea.blogspot.com

Συμμετείχα και συμμετέχω πρωταγωνιστώντας σε αρκετές προσπάθειες και καμπάνιες τοπικού ή πανελλαδικού χαρακτήρα, όπως για τη μη ίδρυση νέων χιονοδρομικών κέντρων στην Ελλάδα http://oxi-xionodromika.blogspot.gr/, κατά των γηπέδων γκολφ και ειδικότερα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση (Π.Ο.Τ.Α.) στον Έξαρχο της Αταλάντης http://gipeda-golf.blogspot.gr/, κατά του λιθάνθρακα και ειδικότερα για την μη εγκατάσταση εργοστασίου παραγωγής ενέργειας από λιθάνθρακα στη Λάρυμνα και στη ΛΑΡΚΟ http://v-evoikos.blogspot.gr/, για την προστασία του ορεινού όγκου της Οίτης και της Γκιώνας και την μη επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας (http://mountain-oiti.blogspot.gr/), για την προστασία του Μαλιακού κόλπου http://maliakos-sos.blogspot.gr/  και ενάντια στη θαλάσσια ρύπανση της περιοχής του Βόρειου Ευβοϊκού, για τα λατομεία στη Λαμία (http://latomeia.blogspot.com/) και τον Ξηριά http://xirias-lamias.blogspot.gr/, για την προστασία του Σπερχειού από τη ρύπανση http://sperxeios.blogspot.gr/ , για την προστασία και την ανάδειξη του «Καθρέφτη της Αρκίτσας» http://kathreftis-arkitsas.blogspot.gr/, για την μη ιδιωτικοποίηση των ιαματικών πηγών της περιοχής της Φθιώτιδας κλπ

Ακτιβιστής και εθελοντής συμμετείχα σε αρκετές εθελοντικές δράσεις και κινήσεις και συμμετείχα σε εθελοντική αποστολή στο Κάουνας της Λιθουανίας(2012)

Είμαι υπεύθυνος διαχειριστής της ιστοσελίδας http://www.e-ecology.gr - όπου δημοσιεύονται κείμενα και άρθρα σχετικά με την οικολογία, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την ορειβασία - καθώς και αρκετών θεματικών blogs για την περιοχή της Λαμίας και της Φθιώτιδας. Η ιστοσελίδα - και ο υποφαινόμενος - βραβεύτηκε από το ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ (http://www.ecocity.gr) στα βραβεία «περιβαλλοντικής ευαισθησίας» ως o ερασιτέχνης δημοσιογράφος της χρονιάς 2008

Χόμπι μου είναι η φωτογραφία, η ορειβασία(συμμετοχή σε αποστολή στα Ιμαλάια και στον Καύκασο) http://e-onthemountain.blogspot.gr/ και το αγωνιστικό ορεινό τρέξιμο και το τρέξιμο δρόμων αντοχής.

Θεωρώ τον εαυτό μου μέλος της μαχόμενης κινηματικής οικολογίας και σήμερα, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση, θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος μέσα από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας http://www.pepla.gr/ με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Στασινό, και ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου στον τόπο που ζω τα τελευταία 40 χρόνια και μεγάλωσα τα παιδιά μου

Για περισσότερη γνωριμία, αν έχετε το χρόνο, δείτε παρακάτω το site και τα blogs που είμαι διαχειριστής:

και τα
  1. http://oikologiki-lamia.blogspot.com
  2. http://sperxeios.blogspot.com
  3. http://xirias-lamias.blogspot.com
  4. http://kallidromo-oros.blogspot.com
  5. http://mountain-oiti.blogspot.com
  6. http://e-onthemountain.blogspot.com
  7. http://petralona-evr.blogspot.com
  8. http://gipeda-golf.blogspot.com
  9. http://oxi-xionodromika.blogspot.com
  10. http://lithanthrakas.blogspot.com
  11. http://protovoulia-ecogeorgias.blogspot.com
  12. http://latomeia.blogspot.com
  13. http://kaladi-beach.blogspot.com
  14. http://oikologoi-prasinoi-fthiotidas.blogspot.com
  15. http://palaioxori-dorieon.blogspot.com
  16. http://paratiritirio-perivallontos.blogspot.com
  17. http://diaxeirisi-skoupidiwn.blogspot.com
  18. http://e65-sperxeios.blogspot.com
  19. http://ston-kairo-twn-tsiganwn.blogspot.com
  20. http://maliakos-sos.blogspot.com
  21. http://kathreftis-arkitsas.blogspot.com
  22. http://koinoniki-lamia.blogspot.com/
  23. http://biologikoikatharismoi.blogspot.com/
  24. http://oikologiki-sterea.blogspot.com/

Μαζί και τα face bookstefanos stamellos” και “Στέφανος Σταμέλλος”
και twitter Stefanos Stamellos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Back garden spend clearance and also removal is now an evergrowing problem in today's circumstance. louis vuitton replica bags It's estimated that environmentally friendly crap what people mean about 30% with the family spend. chanel replica Plenty of resource degradable garbage will be wiped out directly into landfills inside plastic-type hand bags as well as other low degradable components posing a critical danger for the surroundings. replica watches As a result of demanding enviromentally friendly concerns, governing bodies as well as other enviromentally friendly organizations around the globe have got produce successful back garden clearance strategies. replica watches uk Exactly why Back garden garbage Clearance and also Removal? Folks desire to eliminate and also recycling their particular organic and natural garbage for most causes. One of the most well known purpose in which pushes better awareness of the matter regarding Back garden Spend Clearance could be the danger the particular normally wiped out environmentally friendly spend positions for the surroundings. chanel outlet Even though organic and natural, a lot of the garbage will not compost obviously inside landfill web sites.